Tarım ve orman bakanlığı Haberleri

tarım ve orman bakanlığı haberleri ve güncel tarım ve orman bakanlığı gelişmeleri, tarım ve orman bakanlığı ile ilgili tüm video, tarım ve orman bakanlığı fotoğrafları ve tarım ve orman bakanlığı haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda atama bekleyen mühendislerin sesi oldu!

İş-İlanı

Tarım ve Orman Bakanlığı, birçok ilde en az lise mezunu personel alımı yapacak. Peki başvuru şartları nelerdir, kimler başvurabilir? İşte...

Yaşam

Ev hayvanlarının kimliklendirilmesi çalışması kapsamında 2021'den bu yana kimliklendirilen ev hayvanı sayısı 2 milyon 31 bin 112'ye ulaştı.

Memur Haberleri

Uzun zamandır yetersiz atamalar nedeniyle mağdur olan mühendisler atama yapılmasını talep ederek Tarım ve Orman Bakanlığı'na sesleniyor.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı işletmelerde 392 bin ton mahsul ile tüm zamanların...

Genel

Uzun zamandır yetersiz atamalar nedeniyle mağdur olan mühendisler Tarım ve Orman Bakanlığı'na seslenerek atama talep ediyor.

Genel

Uzun zamandır yetersiz atamalar nedeniyle mağdur olan gıda mühendisleri Tarım ve Orman Bakanlığı'na seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Orman köylülerimiz 5 Ekim'den itibaren yakacak odun için ödemiş oldukları paranın sadece üçte birini...

Genel

Tarım ve Orman Bakanlığı'na atama bekleyen ziraat mühendisleri, gıda mühendisleri ve veteriner hekimler Diyarbakır'da Bakan Vahit Kirişçi'ye seslendi!

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 78 milyon 825 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Ekonomi

 Kurban Bayramı nedeniyle pazarlara getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından...

Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı, destekleme ödemeleri kapsamında çiftçilerine hesaplarına bugün itibariyle toplamda 124 milyon 17 bin lira ödemelerin aktarılacağını duyurdu.

Reklam Bloğu
//