Tescil Haberleri

Tescil haberleri ve güncel Tescil gelişmeleri, Tescil ile ilgili tüm video, Tescil fotoğrafları ve Tescil haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Bağ-Kur tescil mağdurları kazanılmış haklarını istiyor.

Dünya

Dönerin "geleneksel ürün adı" olarak tescil edilmesi için Türkiye tarafından Avrupa Birliği'ne (AB) yapılan başvurunun ilanı, AB Resmi Gazetesi'nde yayımlandı.

İşçi Haberleri

Bağkur tescil mağdurları, ''Yanlış anlaşılmasın Bağkur tescil mağdurları devletimizden af bağış ya da ilave hak istemiyor kendi kazanılmış haklarını talep...

İşçi Haberleri

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha Bağ-Kur tescil mağdurlarının sesi oldu.

İşçi Haberleri

EYT-EF Federasyonu emekli, EYT, SGK ve Bağ-Kur gibi tüm emeklilik mağduriyetleri için 21 Ocak Pazar günü Arzu Lastikçi başkanlığında Kadıköy'de...

İşçi Haberleri

Uzun zamandır emeklilik haklarına kavuşmak için bekleyen Bağ-Kur tescil mağdurları basın açıklamasında bir araya gelecek.

İşçi Haberleri

EYT düzenlemesinden yararlanamayan Bağ-Kur tescil mağdurları yeni yılda hükümetten çözüm bekliyor.

İşçi Haberleri

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği Genel Başkanı Nalan Esmeray, Bağ-Kur tescil mağduriyetinin gündeme damga vurduğunu açıkladı.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır emeklilik haklarına kavuşmak için bekleyen Bağ-Kur mağdurlarına Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay'dan destek geldi.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır emeklilik haklarına kavuşmak için bekleyen Bağ-Kur tescil mağdurlarına CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara'dan destek geldi.

İşçi Haberleri

EYTADAER Dernek Başkanı Nalan Esmeray ve BAĞ-KUR tescil mağdurları adına Mesut Kesik ve Şenel Erdoğan Fatih Erbakan'a ziyarette bulundu.

Ekonomi

Staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti çığ gibi büyüyor. Peki staj ve çıraklık mağdurlarının işe giriş tarihi tescil başlangıcı sayılacak mı?

Reklam Bloğu
//