TYP Haberleri

TYP haberleri ve güncel TYP gelişmeleri, TYP ile ilgili tüm video, TYP fotoğrafları ve TYP haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

TYP kapsamında çalışan işçiler kadrolu olmak istiyor. Peki 2024 İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçilerine kadro ve süreklilik müjdesi gelecek...

İşçi Haberleri

2024 İŞKUR'da Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında çalışan işçiler kadroya alınacak mı? İşte son gelişmeler...

İşçi Haberleri

2024 İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçilerinin çalışma şartları nelerdir, başvurular nerden yapılır?

İşçi Haberleri

Torba yasa kapsamında yer alan önemli düzenlemeler, milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren konuları içeriyor. Bu düzenlemeler arasında öne çıkanlar ise 3600...

İş-İlanı

İŞKUR'dan iş fırsatı! Yapılan açıklamada çeşitli kurumlarda istihdam ettirilmek üzere Toplum Yararına Projeler (TYP) kapsamında temizlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.

İşçi Haberleri

TYP kapsamında çalışan işçiler kadrolu olmak istiyor. Peki 2024 İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçilerine kadro, süreklilik müjdesi gelecek mi?

İşçi Haberleri

Toplum Yararına Programı (TYP) işçileri uzun zamandır süreklilik ve kadro talep ediyor. Bu isteklerinin sebebi ve detayları nelerdir?

İşçi Haberleri

TYP kapsamında çalışan işçiler kadrolu olmak istiyor. Peki 2023 İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçilerine kadro ve süreklilik gelecek mi?

İşçi Haberleri

Uzun zamandır süreklilik bekleyen İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) işçileri yetkililerden bir çözüm bekliyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır süreklilik bekleyen Toplum Yararına Programı (TYP) işçileri seslerini duyurabilmek adına Kadıköy'de bir araya geldi.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır kadro bekleyen belediye şirket, taşeron, KİT ve TYP işçileri için son gelişmeler neler? Taşerona kadro ne zaman verilecek?

İşçi Haberleri

2023 Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında işe alınacak bireylerin kriterleri nelerdir?

Reklam Bloğu
//