Uzay Haberleri

uzay haberleri ve güncel uzay gelişmeleri, uzay ile ilgili tüm video, uzay fotoğrafları ve uzay haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

19 Ocak gecesinde uzaya çıkan ülkenin ilk astronotu Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan canlı bağlantı yaparak Kocaeli-Gebze TÜBİTAK Fen Lisesi...

Bilim, teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, uzayda uydularımızın bulunduğunu ve 2024 yılında milli ve yerli uydumuzun uzaya fırlatılacağını açıkladı.

Gündem

Kapsülün kapağı kapatıldı, Alper Gezeravcı ve 3 astronot uzay aracında yerlerini aldı. Kalkışa dakikalar kala uzay aracından ilk fotoğraf geldi.

Gündem

Türkiye'nin ilk uzay deneyimine saatler kala astronotumuz Alper Gezeravcı uzay aracına binmeden önce ailesiyle vedalaştı.

Gündem

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu Ax-3 misyonu ertelendi.

Bilim, teknoloji

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) "Ticari Ay Yükü Hizmetleri (CLPS) Programı" kapsamında Ay'a iniş için fırlatılan “Peregrine” adlı...

Bilim, teknoloji

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, 14 gün boyunca kalacağı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) gerçekleştireceği deneylerin ayrıntılarını paylaştı.

Teknoloji

Çin'in "yeniden kullanılabilir" özellikteki test aracını uzaya üçüncü kez test için gönderdiği bildirildi.

Bilim, teknoloji

Bakan Kacır, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapacak ilk Tük Uzay Yolcusu Alper Gezeravcı’nın 9 Ocak 2024’te uzaya gideceğini açıkladı.

Bilim, teknoloji

Uzay bilimciler, Samanyolu Galaksisi'nin ötesinden Dünya'ya geldiği düşünülen, son derece nadir ve ultra yüksek enerjili parçacık tespit etti.

Bilim, teknoloji

Türkiye'nin, uzay havasının insan hayatına etkilerini araştırmak üzere kurulacak olan Uzay Havası Uygulama Merkezi 2025 yılında faaliyete geçecek.

Magazin

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümüyle dikkat çekiyor.

Reklam Bloğu
//