Uzman çavuş Haberleri

uzman çavuş haberleri ve güncel uzman çavuş gelişmeleri, uzman çavuş ile ilgili tüm video, uzman çavuş fotoğrafları ve uzman çavuş haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Tük Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan ve mesleki güvenceleri olmayan uzman çavuşlar 3269 sayılı kanuna tabi olacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 3269 sayılı kanuna göre sözleşmeli olarak çalışan uzman çavuşlar kadroya geçebilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinde özlük hakları olmadan çalışan uzman çavuşlara Baki Ersoy müjdeyi vermişti. Kadro var mı ne zaman açıklama yapılacak?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev alan uzman çavuşlar uzun süredir kadro talebinde bulunuyorlar.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alan uzman çavuşlar özlük haklarında iyileştirme bekliyor.

Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke'nin cenazesi, memleketi Mersin'in Yenişehir ilçesinde toprağa verildi.

İşçi Haberleri

Taşeronda çalışan birçok personelin kadroya geçmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinde yıllardır çalışan askerler kadro talebini istiyor.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Kıdemli Başpolis Hüseyin Şimşek ile şehit Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Gündem

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 11 Eylül'de teröristlerce yapılan taciz atışında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Recep...

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli olarak çalışan uzman çavuşlar, kadro talebini yineledi.

İşçi Haberleri

Vatan Savunmasında en önde yer alan Uzman Çavuşlar yetkililerden güvence talep ediyor.

İşçi Haberleri

37 yıldır mesleki güvence ve kadro isteyen kahraman uzman çavuşlar sosyal medyada düzenledikleri etkinlikle yetkililere seslenmeye devam ediyor.

Reklam Bloğu
//