Virüs Haberleri

virüs haberleri ve güncel virüs gelişmeleri, virüs ile ilgili tüm video, virüs fotoğrafları ve virüs haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Kongo Cumhuriyeti’nde başkent Brazavil de dahil olmak üzere 5 bölgede M çiçeği (mpox) vakasının kaydedilmesinin ardından, salgın ilan edildi.

Sağlık

Bulaşıcı hastalık uzmanları bir sonraki pandeminin influenza virüsünden kaynaklanacağını tahmin ediyor.

SAĞLIK

ABD'de yapılan bir çalışma, antibiyotiklerin çoğu alt solunum yolu enfeksiyonunu geçirmede etkili olmadığını, öksürüğün şiddeti ya da süresini etkilemediğini gösterdi.

Sağlık

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, koronavirüs (Covid-19) aşısına ilişkin açıklama yaptı.

SAĞLIK

Yeni yapılan araştırma, virüslerin daha çok hayvanlardan insanlara değil de insanlardan hayvanlara bulaştığını ortaya koydu.

SAĞLIK

Son federal araştırma, COVID-19 geçirenlerin kronik yorgunluk geliştirme olasılığının, enfeksiyon geçirmeyenlere kıyasla dört kat daha yüksek olduğunu gösteriyor. Hastaların yaşadığı...

Sağlık

Çin'de ortaya çıkan ve Hindistan'a sıçrayan gizemli virüsün, Avrupa'da da görüldüğü bildirildi.

SAĞLIK

Prof. Dr. Hande Aydemir, kuduz şüpheli temasta yaralanma bölgesinin doğru şekilde temizlenmesinin virüsü yüzde 99 temizleyeceğini açıkladı.

Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü Maymun Çiçeği virüsünün dünya çapında 90 binden fazla vakayı tespit ettiklerini açıkladı.

Gündem

İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı "Step A" bakterisinin ülkede yayılmasının ardından kırmızı alarma geçti.

Gündem

Güney Kore'de ortaya çıkan beyin yiyen amip hastalığı büyük korkuya sebep oldu. Beyin yiyen amip virüsü nedeniyle bir kişi hayatını...

Gündem

Kuzey Kore Perşembe günü bir tarım bölgesinde tanımlanamayan bir bağırsak salgınının patlak verdiğini bildirdi

Reklam Bloğu
//