Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri İşçi Haber sitemizde


İstanbul

Pendik'te, otomobilin arkadan çarptığı meyve ve sebze yüklü kamyonet devrildi. Devrilen kamyonete arkadan gelen başka bir otomobil çarptı.

Adana

Adana'da bir minibüs uçuruma devrilerek yandı. Yaşanan olayda 3 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı.

Malatya

Malatya'da otomobille çarpışan otobüs devrildi. Meydana gelen trafik kazasında biri ağır 22 kişi hastaneye kaldırıldı.

Dünya

Pakistan'ın güneybatısında meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı.

Gündem

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde otomobil, hafif ticari araç ve kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce'de, yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucunda 17 kişi yaralandı.

Dünya

İsrail güçleri, Şifa Hastanesi çevresinde bulunan binaları hedef aldı, hastanedeki bazı yaralı ve sağlık çalışanlarını ise alıkoydu.

Gündem

Mersin'in Aydıncık ilçesinde, 9 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı otobüs kazasında, yolcular, şoförün aracı hızlı kullandığını öne sürdü.

Yaşam

Van'ın Başkale ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanala düşen 2 araçtaki 9 kişi yaralandı. Şarampole düşen araçlardan çıkarılan yaralılar hastanede...

Gündem

İstanbul'da bir cip ve temizlik aracının yapmış olduğu kaza sonucu 2 ölü 2 yaralı olduğu bildirildi.

Gündem

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yolcu minibüsü ile öğrenci servisi çarpıştı. Feci kaza sonucunda 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin...

Gündem

Çorum'da boşandığı eşi tarafından bıçaklanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu
//