Tatilini sürdüren Hadise, son paylaştığı fotoğraf ile hayranlarını heyecanlandırdı. Kalp emojisi eşliğinde yayınladığı karede, çizgili gömlek giyen bir adamın kolu dikkat çekti. Bu gömlek, geçtiğimiz yıl beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'in giydiği gömlekmiydi? İşte detaylar...

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl süren birlikteliklerinin ardından Mart 2022'de nişan yüzüklerini takmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle evlilik yemini etmişti. Evlenmeleri büyük sürpriz yaratan ünlü çift, sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Ancak aralarındaki uyumsuzluklar nedeniyle beş ay sonra boşanma kararı almışlardı. 1 Ekim 2022'de gerçekleşen boşanma davası tek celsede sonuçlanmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

Çizgili gömlek detayı dikkat çekti

Tatil keyfini sürdüren Hadise, Instagram'da 14.5 milyon takipçisiyle paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü şarkıcının son olarak kalp emojisiyle paylaştığı fotoğraf hayranlarını heyecanlandırdı. Fotoğrafta, çizgili gömlek detayı herkesi merak içinde bıraktı.

Mehmet Dinçerler ve Hadise Barıştı mı?

Son zamanlarda aşk hayatıyla ilgili dedikoduların odağında olan 37 yaşındaki ünlü şarkıcının yanında oturan kişinin gömleği dikkat çekti. Çünkü fotoğraftaki çizgili gömlek, daha önce şarkıcının eski eşi Mehmet Dinçerler tarafından da tercih edilmişti. Bu tesadüf, akıllara şarkıcının eski eşiyle barıştığı iddasını getirdi.