Ünlü şarkıcı Tarkan'ın, ''Geççek'' isimli yeni şarkısını piyasaya sürmesinin ardından sunucu ve oyuncu Hakan Ural, sunuculuğu yaptığı programda mehter marşı çaldırarak tepki gösterdi. 

Son albümü "Yolla"yı 2017 yılında çıkaran popüler şarkıcının yeni şarkısının sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri de oldu. Şarkının politik mesajlar içerdiği, FETÖ'den yargılanan kişinin klipte oynadığı iddia edildi. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Hakan Ural, 18 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan programının sonunda "Bu memleketi, vatanı ve insanlarını seven herkese gelsin" diyerek mehter marşı çaldırdı.

Klip birinci oldu

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan Tarkan, yeni şarkısı ‘Geççek'i 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de dinleyicilerle buluşturduktan sonra Twitter’da gündem olmuştu. 

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

''Tarkan'' ve ''Geççek'' etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Geççek şarkısı için "Tarkan milyonlara tercüman olmuş" yorumu yapıldı.

Geççek şarkısı, klibinin yayınlanmasından sonra ilk 24 saat içinde dünyada en çok izlenen 2. video klip ve en çok beğeni alan 1. video oldu.

İlginizi çekebilir