Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, Emanet'ten sonra yeni bir projede yer alarak hayranlarını sevindirdi. Hem ekranlarda hem de sosyal medyada büyük ilgi gören Ceyhan, oyunculuk yeteneğiyle övgü topluyor.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Sosyal medya hesaplarından milyonlarca takipçisi olan Halil İbrahim Ceyhan, en popüler erkek oyuncular arasında kendine sağlam bir yer edindi. Ceyhan, dün yayımladığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

"Çocuklar uyurken susulur ölürken değil"

Paylaşımında, Orta Doğu'da yaşanan savaşa dikkat çekerek "Savaşın kazananı olmayacağı asla unutulmamalıdır. Bir an önce savaşın bitmesini istiyoruz. Çocukların duyuramadığı feryadı dünyaya duyurmak zorundayız. Çocuklar için,kadınlar için, insanlık için bir an önce savaş durdurulmalıdır. Çocuklar uyurken susulur ölürken değil." ifadelerine yer verdi.

Savaş gibi bir durumda kalan çocuklar için üzüntüsünü ve endişesini belirten Halil İbrahim Ceyhan, 'Savaşa Hayır' etiketini kullandı. Ceyhan'ın payaşımı ise şu şekilde: