Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Halil İbrahim Ceyhan, Yasak Elma'nın yönetmeni Ece Erdek'in yönetmenliğini yaptığı 'Kirli Sepeti' dizisiyle tekrar ekran karşısına geçiyor. 

15 Ağustos gibi sete çıkması planlanan dizide lüks bir sitede çalışan Meryem isimli temizlikçinin intiharının ardından yaşanan olaylar ele alınacak. Oyuncu , besteci ve söz yazarı olan Halil İbrahim Ceyhan da dizide, Aylin’in (Melisa Döngel) eşi Murat’a hayat verecek.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Halil İbrahim Ceyhan 4. oldu!

Halil İbrahim Ceyhan, 2-8 Ağustos'ta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde 14 bin 900 ileti sayısı alarak haftanın en çok konuşulan 4. erkek oyuncusu oldu.

Abda TV'nin düzenlediği 2-8 Ağustos'ta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde; Kerem Bürsin, Can Yaman, Mert Ramazan Demir, Barış Baktaş ,Şükrü Özyıldız, Emre Kıvılcım, Engin Akyürek, Enes Koçak ve Alp Navruz gibi ünlü isimler de yer alıyor.