Emanet dizisiyle adını büyük kitlelere duyuran Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyada çok konuşuluyor.Modellikle başladığı kariyer hayatına oyunculukla devam eden yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, besteci ve şarkıcı olarak da bilinmektedir. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisiyle hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yerini alıyor.

'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek

"Yeni umutlara, dolu dolu yaşanılanılmaya heveslenilen beklenenlenlerin sağlıkla mutlulukla gerçekliğine doymaya… iyi seneler" 50 Fifty'de röportaj veren yakışıklı oyuncu Halil ibrahim Ceyhan yine gündemde. Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Halil İbrahim Ceyhan Twitter hesapından baylaştığı gönderiyle takipçilerinin yeni yılını kutladı.

Twitter üzerinden paylaştığı yeni yıl mesajını yerli ve yabancı birçok kişi görüp yanıtladı. Bilindiği gibi en iyi erkek oyuncu olarak her hafta yerini alan Halil İbrahi Ceyhan'ın hayranları sadece Türkiye genelinde değil yurtdışında da var. Uzun süredir sosyal medya listelerinin en üst sıralarında yer alan Halil İbrahim Ceyhan'a özellikle yurtdışındaki hayranları büyük bir destek veriyor.  Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki popülerliği ise bir hayli yüksek.