Yeni sezonun açılmasıyla birlikte dizi sektörü canlılık kazandı. Sezon finali yapan projeler izleyicilerin heyecanını artırırken yeni diziler de sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Bu bağlamda yeni sezonda ilk bölümüyle izleyicileri ekrana bağlayan projelerden biri de Kirli Sepeti oldu.

Halil İbrahim Ceyhan izleyiciden alkış topladı

Fox TV, Yasak Elma dizisiyle senelerce reyting zirvesinde kaldı. Ancak dizinin final yapmasıyla birlikte yeni projelere yöneldi. Bunlardan biri de Kirli Sepeti adlı dizi oldu. Geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü yayınlanan dizi, Fox TV’nin sevilen yapımları arasına girdi. Dizide Melisa Döngel, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Halil İbrahim Ceyhan da dizideki performansıyla izleyicilerden alkış topladı.

Halil İbrahim Ceyhan videosu çok beğenildi

Son olarak Emanet dizisinde Yaman olarak karşımıza çıkan Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti’nde canlandırdığı karakter ile de dikkat çekti. Partneri Melisa Döngel ile muhteşem bir uyum yakalayan yakışıklı oyuncu son olarak yayımlanan videosu ile adından söz ettirdi. Son olarak Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Prestij Meselesi’ isimli filminde rol alan Melisa Döngel ile Halil İbrahim Ceyhan’ın videosu Instagram kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan'la olan videosunu sosyal medyada paylaştı. Paylaşımda 'Bizim şarkımız oldu' yazan Döngel, sosyal medya gündemine damga vurdu. Melisa Döngel ve Halil İbrahim Ceyhan uyumu, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.