Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi gazeteci ve sunucu Hande Fırat, bazı site ve sosyal medya hesaplarında 'Hande Fırat 15 Temmuz'dan bir gün önce gizlice MİT'le buluştu' haberlerine çok sert tepki gösterdi. İddiaları yalanlayan Fırat, "Yettiniz artık! Zavallısınız" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Hande Fırat şu ifadeleri kulllandı;

"Herkes kimin ne olduğunu unuttu galiba!  Niye kaçtılar? Kaç yıldır örgütlendiler ? Nasıl örgütlendiler?

"YALANLARI NİYE GÜNDEME GETİRİRSİNİZ?"

Maden faciası komisyonunun ilk toplantısı yapıldı: Başkanlığı AK Parti'li isim kazandı Maden faciası komisyonunun ilk toplantısı yapıldı: Başkanlığı AK Parti'li isim kazandı

Şimdi yalanlara inananlara sesleniyorum, darbe girişiminden önce kaçanlara neden inanırsınız? Elli kere yanıt verilmiş yalanları niye gündeme getirirsiniz?

"TELEFON SİNYALLERİME BAKILSIN"

Gazeteci dönemin MİT basın danışmanını da, Genelkurmay’ı da, siyasileri de arar. Onlar da gazeteciyi arar. Benim telefon sinyallerime bakılsın, Nuh Bey ile bir gün önce görüşmüş müyüm? Ben hiç yalan atmadım. Ama yeter, düğün faturalarım da bende.

"YETTİNİZ ARTIK! ZAVALLISINIZ"

Tek suçum işimi yapıp ofisime gidip, demokrasiye sahip çıkmaksa suçluyum.

Benim siz Fetöcülerle ya da başınızdaki ile tek karemi bulamazsanız. Yettiniz artık! Yalanlarınızı ve pis ellerinizi bu ülkenin üzerinden çekin. Zavallısınız."