CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı

İzmir Çeşme’de villaların yer aldığı sitedeki havuzun bakımını yapan 2 işçi, elektrik akımına kapılarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da bulunan lüks sitenin havuzuna bakım yaparken, elektrik akımına kapılan Behçet Özbek (51) ile onu kurtarmak isteyen çalışanı Semih Kublay (28) hayatını kaybetti. 

Behçet Özbek'in, çalışma yaptığı havuzun yan tarafında yattığını gören ve fenalaştığını düşünerek ona yardım etmek isteyen Semih Kublay, yanına koştu. Kublay da patronuna dokunduğu sırada akıma kapıldı. Olaydan bir süre sonra çalışanların hareketsiz yattığını gören site sakinleri, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, Behçet Özbek ile Semih

Kublay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polisin olay yerindeki incelemesi sonucu 2 kişinin, elektrik akımına kapıldığı anlaşıldı.

Güzelbahçe ilçesinde toprağa verilen Behçet Özbek ve Semih Kublay'ın ölümüyle ilgili savcının talimatıyla site yöneticisi ile bekçinin ifadesi alındı. Olayda ihmal olup, olmadığının saptanması için hem savcının atadığı bilirkişilerin hem de polisin olaya dair incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilişim