İki çocuk annesi ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde kızı Leyla Süreyya'nın 1.yaş doğum günü partisiyle gündeme gelmişti. Kızının yüzünü ilk kez doğum günün de gösteren Hazal Kaya, aile yaşantısıyla oldukça örnek gösterilen bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

ZAMANIN KAPILARI'NA SICAK BAKMIŞTI

Hazal Kaya son dönemlerde başarılı projeleriyle dikkat çekerken, dijital projelere ağırlık vermeyi seçiyor. Pera Palas'ta Gece Yarısı diziyle oyunculuğunu konuşturan Kaya, "Alı-Kara" diziyle anlaşmıştı. Dizi eylül sonuna ertlenince "Zamanın kapıları" dizisine sıcak baktığı iddia edilmişti. 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

SORGU ODASI'NDA DEDEKTİF OLACAK

Güzel oyuncu Kaya, adres değiştirdi ve "Sorgu Odası" dizisiyle anlaşmaya karar verdi. Yakında imzaların atılacağı dizi 10 bölümden oluşacak ve TOD dijital platformunda yayınlanacak. Mart ayının sonunda sete çıkacak olan Hazal Kaya'nın partnerinin kim olacağı ise henüz netleşmedi.