Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 42 yıllık evli, 1 çocuk babası 67 yaşındaki Zarif İnceler yıl dönümü hediyesi olarak süpürge isteyen eşini verdiği hediyelerle şaşırttı.

Zarif İnceler,  hanımına yıllardır birikim yaptıkları 16 dönüm tarla, bahçe ve evin tapusunu verdi.

Fatma İnceler hediye karşısında şaşkına dönerken Zarif İnceler eşinin asıl isteği olan süpürgeyi de hediye etmeyi unutmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretini erteledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretini erteledi

Yeni Haber Başlığı

"Araba hariç tüm mal varlığımı verdim"

42 yıllık evliliklerinde evlerinin huzur dolu olduğunu belirten Zarif İnceler, şunları söyledi:

Benden süpürge istiyordu. Ben de düşündüm tüm mal varlığımı araba hariç vermek istedim. Süpürge alalım diyerek Kozan’a götürdüm. Tapuya gittik ve bir gün önce düzenleme yaptırmıştım. 42'nci evlilik yıl dönümümüzde hediye etmek istedim. Acı tatlı güzel günlerimiz geçti. Allah razı olun kendisinden. Sevgisi, saygısı beni bu farklı hediyeyi kendisine vermeme vesile oldu. Bakkalımız var kendisinin zaten ve kısa süre sonra da emekli olacak. Gençler güzel planlar yapsın doğru seçimler yapsın. Ayrılıklar, mahkemeler, kavgalar, üzülüyoruz. Birbirine saygılı, sevgili olsunlar benim canım gibi ailelerine yuvalarına saygılı sevgili olsunlar. Yokluk, sıkıntı çok ağırdır. Eşim o dönemlerde, moralim bozuk olduğunda teselli etti. Her şeyin düzeleceğini gösterdi, 'neşeli ol Allah büyüktür' dedi hep. Burası huzur evi, bir oğlum var, gelinim ile kızım da oldu. Saygı sevgi olunca, iç huzur olunca her şey oluyor. Hayatta kendi şahsi menfaatim için hiç yalan söylemem. Bu yaşa geldim ne yaka topladım ne yaka toplattım. Hatalıysam özür dilerim, karşımdaki hatalı ise konuşurum.

"Eşimin izinden hiç çıkmadım"

Eşinin hediyesi ile şaşırdığını kaydeden Fatma İnceler ise şu sözlerle yaşadığı mutluluğu anlattı: Eşimle yıllarca birlikte zorlukları üstesinden geldik. Demek ki hak etmişim bana bu hediyeyi verdi. Eşimin izinden hiç çıkmadım. Saygı sevgi içinde geçindik. Teşekkür ettim hediye için. Ha onun ha benim fark etmiyor. 42 yıldır büyüklerime, küçüklerime hiç saygısızlık yapmadım. Eşim de bana aynı şekilde, yaşadık gittik.