Show TV'nin başladığı andan itibaren çok sevilen dizisi Bahar şimdi de yurt dışına açılıyor. Uluslararası alanda da dikkatleri üzerine çekmesi beklenen Bahar dizisi için anlaşma imzalandı. Yapılan satış anlaşması, Bahar dizisi için büyük bir adım. 

Yeni başlayan Bahar dizisi için flaş karar... Show TV'de yayımlanıyordu - Resim : 1

MADD ENTERTAİNMENT ÜSTLENDİ

Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren gündemi kasıp kavuran dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yurt dışına açılırken dağıtım şirketi de belli oldu. Salı akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen ve zirveye adını büyük harflerle yazdıran dizinin uluslararası dağıtımını Madd Entertainment üstlendi.

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün yazdığı dizi, yurt dışında "Blooming Lady" adıyla ekranlarda olacak.

"BAHAR" DİZİSİNİN KONUSU

Kore dizisi olan Doctor Cha'nın Türkiye'deki resmi uyarlaması “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” büyük hayallerle tıp okuyan, ancak sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın ani bir hastalık geçirmesiyle değişen hayatına ve kendini yeniden bulmasına odaklanıyor. Dizi oyuncu kadrosunu, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimlerle süslüyor.