Dünya

Herkesi şoke etti: Öldü zannedilip ceset torbasına koyuldu!

Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Suriye'de ilginç bir olay yaşandı. Ceset torbasına konularak mezarlığa götürülen adam, hareketlenmeye başladı.

Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler Türkiye'de 10 ili etkilerken, Suriye'de de büyük yıkım yaratarak çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Suriye'nin Atarib kentindeki bir enkazdan çıkarılan Ahmed al-Maghribi, hareketsiz ve tepkisiz olması nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülerek soğuk hava deposuna konuldu. Burada iki gün kalan Ahmed al-Maghribi , ailesinin teşhis etmesinin ardından ceset torbasına konularak toprağa verilmek üzere mezarlığa götürüldü.

GÖMÜLECEKKEN CANLANDI

Mezarlığa gelindiğinde ceset torbasının hareketlendiği gören ailesi, içini açınca Ahmed al-Maghribi'nin yaşadığını gördü. Şoka uğrayan ailesi, hemen Ahmed al-Maghribi'yi hastaneye götürdü. Depremzedenin tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, yerel basında yer alan bilgiye göre şahsın milyonda bir yaşanabilecek bir şekilde kalbinin durduğu sonra da geri çalıştığı iddia edildi.

Abone Ol