Oyundaki ortama göre koku üreten cihaz tanıtıldı: GameScent Oyundaki ortama göre koku üreten cihaz tanıtıldı: GameScent

Honor açıklamasına göre, Markanın tablet portföyünün en yeni üyesi olan Honor Pad X8, dikkati çeken rengi ve ekran gövde oranıyla da şık bir görünüm sunuyor. 10.1 inç Full HD ekranı bulunan Honor Pad X8 modeli, yüzde 80 ekran-gövde oranı ile şık bir tasarıma sahip...1920x1200 piksel çözünürlük sağlayan Honor Pad X8 ekranında 16,7 milyon renk desteği ve Süper Çözünürlüklü Görüntüleme ile ekran iyileştirme algoritmaları da bulunuyor. 460 gram ağırlığı ve 7,55 milimetre (mm) kalınlığı bulunan cihaz, kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini sağlıyor. Göz yorgunluğunu hafifletmek için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası’na sahip olan Honor Pad X8, aynı zamanda Göz Konforu modu ile rahat bir izleme deneyimi sağlıyor. Zaman ayarlı yapısı ile günün saatine göre karanlık mod geçişi yapan tablet, eBook modu ile tablette kitap okuma deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

İki adet hoparlör

Honor Pad X8 modelinde her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş iki adet hoparlör bulunuyor. Honor’un Akıllı Ses Tanıma özelliğine sahip olan bu hoparlörler kaynaktan gelen ses dalgalarını güçlendirerek ve daha yüksek performans elde edilmesini sağlıyor. 9.1 kanallı surround ses sistemine sahip olan Honor Pad X8, her seviyede ses kalibrasyonunu optimize ederek, seslerin çalma süresini kontrol etmek için birden fazla ses çıkış kanalını birleştirerek kullanıcılara çok boyutlu bir işitsel deneyim sunuyor.

Yüksek çalışma hızlarına sahip 8 çekirdekli işlemci

Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 sistemini kullanan tablet, sistem kaynaklarını mantıksal olarak ayırarak bellek alanını verimli bir şekilde kullanmaya olanak sağlıyor. Kapsamlı bir şekilde geliştirilmiş daha yüksek çalışma hızlarına sahip 8 çekirdekli işlemci ile donatılan Honor Pad X8, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak oyun oynarken, ders çalışırken veya en sevdiğiniz programı izlerken sorunsuz bir deneyim sunuyor. Cihazlar arasında hızlı dosya aktarımı için Honor Share özelliğine de sahip olan HONOR Pad X8, Bölünmüş Ekran özelliği ile aynı anda birden fazla uygulamayı açabilir, farklı uygulamalar kullanmanıza olanak sağlıyor.

Tüm gün bağlı kalmayı sağlayacak pil performansı

Honor Pad X8, tüm gün bağlı kalmak için 5100 mAh pil ile donatıldı. Uzun ömürlü pil performansı ile tüm gün üretkenlik için kullanım sağlanırken ve gelişmiş pil performansına ihtiyaç duyanlar için makul bir çözüm sunuyor. "Şafak Mavisi" rengi ile Vatan mağazalarında satışa çıkan Honor Pad X8, gelecek hafta ise Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol satış kanallarında tüketiciyle buluşacak. 3 bin 499 TL’ye satışa çıkan Honor Pad X8, Hepsiburada ve Trendyol çevrim içi mağazalarından 3 bin 199 TL’ye lansmana özel fiyatı ile alınabilecek.