Türk sanatçı ünlü İbrahim Tatlıses, televizyon dizilerine büyük ilgi gösteriyor. En son "Ya Çok Seversen" adlı diziyi yakından takip eden Tatlıses, özellikle romantik sahnelerin ardından sosyal medya platformunda dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Hafzanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hatta öyle ki takipçilerinin arasında İbrahim Tatlıses gibi ünlü isimler de yer alıyor.

"Aşık Olasım Geldi"

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dün akşam yayınlanan 8. bölümüyle ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisine olan hayranlığını sosyal medya üzerinden paylaştı. Tatlıses, sosyal medya hesabında şu ifadelerle duygularını dile getirdi:

Ya Çok Seversen'i izliyorum aşık olasım geldi. Hem güldüm hem ağladım hem üzüldüm. Çocukların kıyafetlerini vakfa götürdüğü sahnede çok duygulandım Senaristi ve bütün ekibi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Başrolünde Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin'in yanı sıra Şerif Erol, Hatice Aslan, Cemre Ebüzziya, Aziz Caner İnan, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu ve Durukan Çelikkaya yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin yönetmen koltuğunda. Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları yer alıyor.