Zodyak kuşağının en zeki burcu olan ikizler burcu erkeğinin en belirgin özellikleri nelerdir?

İkizler burcu erkekleri, enerjik, neşeli ve çekici yapılarıyla öne çıkarlar. Kendilerine has bir karizmaları vardır ve genellikle ince uzun bir bedene sahiptirler. Biçimli bir vücuda sahip olan ikizler burcu erkekleri uzun kolları ve elleriylede dikkat çekerler. İletişim yetenekleri çok güçlüdür ve zekasını kullanarak birçok insanı etkileyebilir. İletişim kurmayı ve sosyalleşmeyi çok severler. Eğer bir ortamda sürekli birşeyler anlatan bir erkek varsa o kesinlikle ikizler burcu erkeğidir.

İkizler burcu erkeği hiç tanımadığı insanlarla bile çok rahat iletişim kurabilir ve asla insan ayrımı yapmaz. Onun için iletişim kurmak ve merakını gidermek en önemli önceliktir. Bir ikizler burcu erkeğinde şeytan tüyü vardır. Onların o tatlı sohbetinde kaybolup gidersiniz. Esprili ve güleç taraflarıyla sizi canlandırırlar. Tatlı diliyle size istediğinizi verirler.

İkizler burcu erkekleri çok iyi bir arkadaştır ve sosyal çevresine çok önem verir. Sosyalleşmek ve iletişim halinde olmak onlar için bir ihtiyaçtır. Arkadaşlarıyla eğlenmeye ve beraber yaptıkları her türlü aktiviteye bayılırlar. Arkadaşlarını çok fazla eğlendirir, güldürür ve bundan aşırı keyif alırlar. Onlar için arkadaşsız bir hayat düşünmek neredeyse imkansızdır. Ruh hali çok değişken olduğu için daha önce ayarladığı randevulara gelmekte sıkıntı yaşayabilirler. Veya sır tutamama özelliğinden ötürü çevresiyle ufak anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Ama yinede bir ikizler burcu erkeğinde şeytan tüyü vardır, neşesiyle hemen ortamı yumuşatır ve ona kızamazsınız.

Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak? Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak?

 

İş hayatında da oldukça aktif olan ikizler burcu erkekleri pratik zekalarıyla birçok işi hemen hallederler. Sadece sürekli aynı şeyleri yapmak onları sıkabilir ve hevesleri kaçar. Sıkıcı ve durağan işlerde çalışmak asla onlara göre değildir. Aktif ve değişken bir iş hayatı isterler. Sürekli yenilendikleri ve kendilerini geliştirebilecekleri bir iş yaşamı onlara göredir. Ünvanlar ve isimlerle çok ilgilenmezler ve yüksek hırsları yoktur. Onlar için önemli olan yaptığı işten keyif almak ve kendini geliştirmektir. Merakını daima tatmin edecek olan gazetecilik mesleği tam onlara göredir.

İkizler burcu erkekleri flört etmeye bayılırlar. İlgisini çeken kadınları çok merak ederler ve onları tanımak için hemen iletişim yeteneklerini kullanırlar. Farklı özelliklere sahip, tuhaf ve çözemeyeceği kadınlara çekilirler. Ama onlar için bir ilişkinin içinde olmak çok zordur. Onlar sadece ayaküstü flört ederler ve sonrasında ilgileri başka yöne kayar. Hatta ikizler burcu erkeklerine göre flört, arkadaşça bir sohbetin ardından merakını gidermektir. Kafadengi, özgürlüğüne çok müdahele etmeyecek, entelektüel kadınlarla olmayı tercih ederler.

Çok severse ve kafa dengi bir kişiyle birlikte olursa uzun süreli ilişkiler yaşayabilir. Ona göre uzun bir ilişkide olması gereken şey beraber yol alırken hem eğlenmek hemde birbirini geliştirmektir. Eğer onun istediği enerjiyi yakalayabilirseniz sizi çok keyifli bir ilişki bekliyor demektir. Çünkü ikizler burcu erkeği eğlenceli olmasının yanısıra hem farklı aktivitelere açıktır hemde sizi entelektüel anlamda çok fazla doyurur. Sabit, durağan ve kendisine zihinsel ve ruhsal katkı sağlamayan ilişkilerini ise sonlandırırlar. 

İkizler burcu erkeği para yönetimi konusunda da çok beceriklidir. Üstün zekasını burada da kullanır. Zaten bir ikizler burcu erkeğine göre gündelik yaşamdaki işlerin birçoğu çocuk oyuncağıdır. Hiç zorlanmadan rahatlıkla her işini halleder. İkizler burcu erkeğinin çevresine karşı davranışlarında bazen tutarsızlık görebilirsiniz. Bu ikizler burcu erkeğinin çok hızlı düşünmesi ve kararlarını sıklıkla değiştirmesinden kaynaklıdır. Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren ikizler erkekleri sürekli fikir değiştirdikleri için dengesiz olarak görünürler. Çok yönlü düşünmesi çoğu zaman onun kararsız davranışlar sergilemesinede sebep olur.