Zodyak kuşağının en zeki kadınları olan ikizler burcu kadınları; enerjik, neşeli ve sempatik tavırlarıyla öne çıkarlar. 

İkizler burcu kadınları kıpır kıpır enerjilerileri sayesinde dikkatleri her zaman üzerine çekerler. Daima genç görünürler. Hayat enerjileri çok yüksektir. İkizler burcu kadınlarının kendilerine has doğal bir çekiciliği vardır. Cazibesiyle etraftaki birçok kişinin ilgisini çekebilirler.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

İkizler burcu kadını çok zeki olduğu için anlaşılması biraz zordur. Çözülemeyen bir yapısı vardır. Fikirleri tavırları sürekli değişir ve etrafındaki insanları sürekli şaşırtır. İkizler burcu kadınını çözmeye çalışırsanız ona yetişemezsiniz. Çünkü o bitmek bilmeyen bir değişim enerjisi içindedir. Sabit, durağan, sürekli aynı rutin içinde yaşayan insanlardan çok sıkılır. Onun için sürekli yenilenmek bir ihtiyaçtır.

Müthiş bir iletişim yeteneği vardır, sözcükleri ustalıkla kullanır. Bulunduğu her ortama hemen ayak uydurur ve ortamın nabzına göre kendini ayarlar. İkizler burcu kadını sohbet etmeye de bayılır. Eğer bir ikizler kadınıyla sohbet arkadaşı olabilmişseniz kendinizi entelektüel bir konuşmanın içinde bulabilirsiniz. Eğer bir ortamda bıcır bıcır konuşan neşeli birini görürseniz o kesinlikle ikizler burcu kadınıdır. Sürekli birşeyler anlatır, konuşacakları asla bitmez ve konudan konuya atlarlar. Konuşurken çok yüzeyseldirler ve asla belli bir amaçları yoktur.

İkizler burcu kadınları herkesle iletişim kurabilirler. İnsan ayrımı yapmazlar onlar için önemli olan iletişim kurarak saf bilgiye olan meraklarını gidermektir. Etraftan topladığı bilgileri bir sonraki sohbetlerinde kullanırlar. Bu yüzden hemen her konuda bilgi sahibidirler. Müthiş iletişim becerileri sayesinde bir ikizler burcu kadınından çok iyi gazeteci olur. Çok iyi bir araştırmacıdır. İkizler burcu kadınları hem okur hem gezer hem araştırırlar.

İkizler burcu kadınları hoş sohbetlerinin yanısıra güçlü bir espri anlayışına da sahiptir. Yüksek enerjisiyle etrafındaki insanlarında enerjisini yükseltir. İkizler kadınlarında şeytan tüyü vardır. Herkesi kendisine çeker, etrafında toplar, güldürür, eğlendirir. Sonrasında ise sıkılınca başka ilgi alanlarına çekilir. Bu özelliğinden ötürü hiçbir yere bağlanmaz ve hep yüzeysel ilişkiler kurar.

Her ne kadar zeki ve akıllı olsada bir ikizler burcu kadını çok kararsızdır. Her konuda beceriklidir ama ne yapacağına karar veremediği için asla tek bir alanda ilerleyemez. İlgi alanları hep dağınıktır. Bu konuda biraz maymun iştahlıdır. Birkaç işi birden yapabilir. Hatta diğerlerinin zorlanarak yaptığı işleri ikizler burcu kadını pratik bir şekilde halledebilir. Çoğu işi herkesten çok daha iyi yapacak beceriye sahiptir ama sadece bir yöne odaklanamadığı için herhangi bir alanda uzmanlaşmış olmaz.

İkizler burcu kadını iş hayatında da aktif ve yenilenebilir olmak ister. Sıkıcı ve durağan işler onlara göre değildir. Sürekli öğrenebildiği, kendini geliştirebileceği işlerde çalışmak ister. Genellikle iş arkadaşlarıyla çok iyi anlaşır. Çünkü herhangi bir hırsları ve egoları yoktur. Onlar için önemli olan yaptıkları işten tat almaktır.

Çok becerikli olan ikizler burcu kadını birçok işi pratik bir şekilde halleder ve bunu çoğu zaman başarı olarak bile görmez. Çünkü genellikle çoğu iş ikizler burcu kadını için çocuk oyuncağıdır. Aşırı resmi bir iş hayatı ikizler burcu kadınına göre değildir. Onlar daha rahat olmak isterler. Hareket halinde ve öğrenme merakını karşılayacak işler tam onlara göredir.

Her zaman değişimden yana olan ikizler burcu kadınları aşk hayatında da değişime açık kişilerden hoşlanır. Sabit fikirli, bilgisiz, aşırı duygusal erkeklerden çok hoşlanmazlar. Genellikle bir erkeğin zekası ve bilgisi dikkatini çeker. Sıkıcı ve hep aynı gündeme sahip kişilerden bunalır. Aşırı gergin, her şeyi sorun eden, baskıcı ve özgürlüğünü kısıtlayan erkeklerle beraber olamaz. Karşı tarafın biraz daha rahat olmasını ve onu kendi haline bırakmasını ister. Tabi bu umursamamazlıkla karıştırılmamalıdır.  Tam tersi ikizler burcu kadınları anlattıklarını heyecanla dinleyen erkeklere bayılırlar. Sadece kısıtlanmaktan ve bunaltılmaktan hoşlanmazlar.

Kendisiyle birlikte sürekli hareket halinde olacak bir partner arar. Beraber eğlenebildiği, entelektüel sohbetler yapabildiği, mizah seviyesi yüksek erkeklerden hoşlanır. İkizler burcu kadını için ilişki içinde olduğu erkekle mutlaka sohbet edebiliyor olması gerekir. Onları bunaltan, sürekli hesap soran erkeklerle bir arada olmayacaktır.