Uzun süredir milyonlarca EYT'li  çıkacak düzenlemeyi bekliyordu. Nihayet beklenen oldu ve EYT yasası Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'deki tüm EYT'liler SGK binalarına akın ettii. Kocaeli'de de benzer görüntüler yaşandı. Kocaeli'de, kararın Resmi Gazete'de onaylanma haberini alan EYT'liler, SGK binalarının önünde yoğunluk oluşturdu. 

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan 1 Mayıs açıklaması: Taksim konusunda kararlıyız DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan 1 Mayıs açıklaması: Taksim konusunda kararlıyız

SABAH BAŞVURU YAPTI, 4 SAAT SORNA MAAŞA BAĞLANDIĞINA DAİR BELGESİNE KAVUŞTU

SGK  İl Müdürlüğü, EYT'lilere yardımcı olabilmek adına binanın dışında masalar kurup, vatandaşların sorularını cevaplayarak yetkilileri görevlendirdi. Sabah saatlerinden itibaren SGK'da yoğun bir sürece girildi. Emeklilik hakkı kazanan 51 yaşındaki Ersel Efe'de sabah yaptığı başvurudan 4 saat sonra maaş bağlandığına dair belgesini aldı. 

O ilin ilk EYT emeklisi oldu! SGK'ya akın edenler arasındaydı... Sabah başvurusunu yaptı 4 saat sonra maaş bağlandığına dair belgeyi aldı

KOCAELİ'NİN İLK EYT EMEKLİSİ OLDU

51 yaşındaki Efe, devlete ve işlemlerinde yardımcı olan SGK temsilcilerine teşekkür etti. Ersel Efe Kocaeli'nin ilk EYT emeklisi oldu.