28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ne üç gün kala propaganda gezi ve konuşmaları devam ediyor.

'Sancaktape’de jakuzi' iddialarının ardından Büyükçekmece Belediyesindeki lüks gündem oldu 'Sancaktape’de jakuzi' iddialarının ardından Büyükçekmece Belediyesindeki lüks gündem oldu

Bugün İstanbul Bayrampaşa'da pazar ziyaretinde bulunan İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu bir pazarcının protestosuyla karşılaştı.

İmamoğlu ve yakınındaki kişilere "Pazarda PKK'lı istemiyorum" tepkisinde bulunan kişi ile yaşanan tartışmada İmamoğlu da "Sen ahlaksız, terbiyesiz birisin." karşılığını verdi.

Hüda Par'lı isimden milletvekili yeminiyle ilgili skandal ifadeler Hüda Par'lı isimden milletvekili yeminiyle ilgili skandal ifadeler

İmamoğlu, kendisine "PKK'lı" diyen pazarcı hakkında polise şikayette bulunarak gözaltına aldırdı, pazarcı da İmamoğlu'ndan şikayetçi olacağını belirtti.

İMAMOĞLU'NDAN PAZARCIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA: "ONU DAVA EDECEĞİM"

İmamoğlu daha sonra Bayrampaşa'daki mitingde kendisine "PKK'lı" diyen pazarcı hakkında açıklamada bulundu.

Olayla ilgili ayrıntıları paylaşan İmamoğlu, pazarcının kendisine ısrarla "PKK'lısın, PKK'yla yan yanasın" dediğin kendisinin de "O zaman sen PKK'lısın" karşılığını verdiğini belirterek bir terör örgütünün ismini anmaktan utandığını vurguladı.

Pazarcıya "aldanmış zavallı" diyen İmamoğlu, kendisini dava edeceğini duyurarak "Onu aldatanlar esas günahkar." dedi. Pazarcıya "Ahlaksız, terbiyesiz" dediğini doğrulayan İmamoğlu, "Daha ne diyeyim?" diye sordu.

İşte İmamoğlu'nun pazarcıyla ilgili açıklaması: