İngiltere’nin Lincolnshire kasabasında yaşanan dehşet olay ülkede büyük yankı uyandırdı. Lincolnshire, Boston’da, 9 yaşında bir kız çocuğu güpegündüz bıçaklanarak öldürüldü. Ülke gündemi bu haberle çalkalanıyor.

Lincolnshire'da 9 yaşındaki bir kız çocuğunun bıçaklanarak öldürülmesinin ardından iki kişi tutuklandı.

Polis Perşembe günü yaklaşık 18:20 BST'de Boston'daki Fountains Lane'e çağrıldıktan sonra bir cinayet soruşturması başlattı.

Cuma sabahı konuşan Lincolnshire Polisi'nden Ch Supt Kate Anderson, gücün bunun "münferit bir olay" olduğuna inandığını ve dedektiflerin "çok sayıda" kaynakla "kapsamlı soruşturma hatlarını" takip ettiğini belirtti.

Polis ayrıca, "Bu olay Boston'daki topluluğumuzu şok etti ve topluluğa, soruşturmayı ilerletmek ve aileyi desteklemek için kesinlikle elimizden gelen her şeyi yaptığımız konusunda güvence vermek istiyorum." dedi.

İsrail, İran'a misilleme saldırısında bulundu! İsrail, İran'a misilleme saldırısında bulundu!

İçişleri Bakanı Priti Patel de kızın ölümüyle ilgili şokunu dile getirdi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Polis, kapsamlı bir soruşturma yürütmek için tam desteğime sahip. Onlara bunu yapmaları için alan bırakmamız önemlidir. Ailesine en içten sevgilerimi sunuyorum" dedi.