Dubai'deki bir alışveriş merkezinde iPhone 15 çılgınlığı yaşandı. Yeni model telefonu satın almak isteyen müşteriler, güvenlik görevlilerinin uyarılarına kulak asmadan mağazaya akın etti. Bazıları yere düşerken, bazıları da itişip kakıştı. Olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Peru'da otobüs uçuruma yuvarlandı! 20'den fazla ölü ve yaralı Peru'da otobüs uçuruma yuvarlandı! 20'den fazla ölü ve yaralı

Olay anı kameralara yansıdı

Dubai’deki Mall of the Emirates adlı alışveriş merkezindeki Apple Store, iPhone 15’in satışa sunulduğu gün büyük bir kalabalık tarafından kuşatıldı. Telefonu satın almak isteyenler, bir gün öncesinden mağazanın önünde uyudu. AVM’nin güvenlik görevlilerinin engellemesine rağmen, telefonlara sahip olmak için adeta koşan ve birbirine giren insanlar, kameralara yansıyan görüntüler oluşturdu.

Bu görüntüler, sosyal medyada viral oldu ve birçok kişi tarafından eleştirildi. Bazıları, insanların bu kadar çılgınca davranmasının akıl sağlığı için iyi olmadığını, bazıları ise iPhone 15’in bu kadar abartılmaması gerektiğini söyledi.