Teknoloji devi Apple çıkarttığı ürünlerle piyasanın üstlerinde olmaya devam ediyor. Hem şık tasarım ve her çıkan yeni bir ürünün bir öncekilere göre daha çok yenilik olması telefon kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Ayrıca dudak uçuklatan rakamlarına rağmen fiyat performans açısından kullanıcılarının beğenisini toplayan Apple hakkında yapılan anketlerde her 10 kullanıcıdan 9'unun telefonun pahalı olmasına rağmen kocaman kamerası ve şık tasarımıyla kullanıcıların beğenisini topladığı edinilen bilgiler arasında.

Yıllardır telefon piyasasının en üstlerinde yer alan Iphone, tabiri caizse teknolojide çığır aştı. Sosyal medya da ise Iphone'un yıllara göre değişimi kullancıların tartışma konusu olurken insanlar telefonun pahalılığından muzdarip durumda.

İŞTE IPHONE'UN YILLARA GÖRE DEĞİŞİMİ

iPhone nereden nereye geldi! iPhone ilk ne zaman çıktı ve neler değişti?  İşte iPhone'nun değişimi - Teknoloji Haberleri

IPHONE 15'TE HANGİ YENİLİKLER VAR KULLANICILARA NELER SUNACAK?

4 farklı türün çıkarılacağı konuşulan iPhone 15'te ne gibi özellikler olacağı merak konusu oldu işte detaylar..

iPhone 15'in 12 Eylül tarihinde sunulacağı duyuruldu. Apple'ın Wonderlust isimli etkinlikle  iPhone 15 ailesi, Apple Watch Series 9, yeni Apple Watch Ultra ve yeni AirPods modellerini tanıtması bekleniyor.

Wonderlust etkinliğinin beklenen modeli ise iPhone 15 ailesi olacak.  4 modelden oluşması beklenen iPhone 15'in ne gibi özellikler sunacak? Etkinlikte çıkması muhtemel modeller ise İphone modelleri ise iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olacak.

Siber suçlular kişisel verilerin peşinden neden koşar? İşte kendimizi korumak için 7 yöntem! Siber suçlular kişisel verilerin peşinden neden koşar? İşte kendimizi korumak için 7 yöntem!

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinin 6,1 inç, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro Max modellerinin ise 6,7 inç büyüklüğünde ekranlar ile geleceğini de ekleyelim. iPhone 15 ailesinin tasarım anlamında iPhone 14 modellerinden daha farklı olması beklenmiyor.

iPhone 15 Pro modelinin iPhone 14 Pro'ya oranla daha kalın ve daha hafif olması bekleniyor. bilindiği üzere İphone 14 Pro modeli 7,85 mm kalınlığında ve 206 gram ağırlığında. iPhone 15 Pro'nun ise 8,25 mm kalınlığında ve 204 ağırlığında olması bekleniyor.

iPhone 15 Pro modeli iPhone 14 Pro'dan daha hafif olsa da, daha uzun bir pil performansı da sunacak. iPhone 15 modeli ise 7,8 mm kalınlığında ve 171 gram ağırlığında olacak. Karşılaştırmak gerekirse iPhone 14, 7,8 mm kalınlığında ve 172 gram ağırlığında. 

Ağırlık konusundaki en büyük değişiklik ise iPhone 15 Pro Max modelinde olacak. iPhone 15 Pro Max modelinin 221 gram ağırlığında olması bekleniyor. iPhone 14 Pro modeli ile kıyaslandığında neredeyse 20 gram daha hafif.