Apple'ın son modeli Iphone 15, gece 00.00 itibarıyla Türkiye'de satışa sunuldu. İstanbul'da bir AVM'de helikopter eşiliğinde indilirilen Iphone 15'ler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Karaköy'de bulunan bir AVM'de ise helikopterle getirilen Iphone 15'ler görevliler eşliğinde halatla indirildi. Sırada bekleyen vatandaşlardan büyük alkış toplayan bu durum ilginç görüntülere sebep oldu.

Darbeyi bildiği i̇ddia edilen Kamış'ın tutukluluğu hakkında karar Darbeyi bildiği i̇ddia edilen Kamış'ın tutukluluğu hakkında karar

Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen vatandaşlar gece 00.00' da satışa sunulan Apple'ın son modeli Iphone 15 için saatler öncesinden sıraya girdi. 

Batman ve Malatya’dan geldiler

Batman'dan gelen Adnan Koşar, "Ben Batman’dan geliyorum. Bu arkadaş Malatya’dan geliyor. Ben 1 hafta önce sipariş verdim. Başka bir marketten aldım. Sabah 06.00’ya kadar buradayız." dedi.

Malatya'dan gelen Kenan Sarıkaya ise, "Yeni çıkıyor. Biz de bir heves ettik. Alacağız buradan ve gideceğiz, sabah 08.00'e kadar mecbur buradayız. Erkenden gelip alalım dedik. İlk bize gelsin telefon. Bekleniyordu da telefon dedik ilk biz alalım. Dedik ki sabaha kadar oturacağız orada perişan oluruz orada bir de sandalye atalım bekleyelim. Sıkıntı olmasın uyursak da üstünde uyuyalım diye. İçecek kahve, çekirdek, cips her şeyimizle buradayız." dedi.

90 Bin Liraya Müşterim Hazır

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan Apple mağazasının açılış saatini bekleyen Mehmet Fatih Altunç, ticari amaçla beklediğini dile getirdi.  

Altunç, "Biz bu telefonun lansmanına geldik. Sabah baktım ‘enayiler’ demişler. Alıyorlar işte yerlerde yatıyorlar. Biz o gün geldik 4 tane telefon aldık. Üzerine 10 lira koyduk, 40 lira para kazandık geçen sene. 40 bin liranın para olduğu zaman, ben yatırımcıyım arkadaşlarımı topladım adam başı bir iki tane alacağız abi 10 lira koysak 8 tane alsak 80 bin lira yapıyor, 80 bin lira kim kazanıyor? 10 satıyorum 1 tane bana kalıyor. Ben teknoloji bağımlısı değilim, kullanıyorum. Müşterilerime teşekkür ediyorum ama benim müşterim teknoloji bağımlısı. İlk kullanma hastası olduğu için arz talep talep karşılanmıyor kara borsaya düşüyor 76-77 liradan satacaklar, ben 85-86 liradan satacağım. Benim 90 bin liraya hazır müşterim var."