100. Yıl Mahallesi'nde yaşanan olayda KARDEMİR işçisi Adnan Tutar, aynı fabrikada çalışan R.D. tarafından oğlunun yanında darbedildi ve yaralandı.

Başına aldığı darbelerden ötürü hastanede 13 dikiş atılan Tutar, taburcu olduktan sonra polis merkezine giderek R.D.'den şikayetçi oldu.

Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı

ÖZÇELİK-İŞ'TEN AÇIKLAMA

Özçelik İş Sendikası Genel Merkezi tarafından yaşanan olay sonrası çıklama yapıldı.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Haklarını savunmakla mükellef olduğumuz bir işçiye kalkan el, sendikal yaşama ve Özçelik-İş Karabük Şubesi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. KARDEMİR’de ve Türkiye genelinde oynanmakta olan oyunların farkındayız.

Üyemize yapılan bu adice saldırıyı nefretle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Sözde demokrasi aşıklarının yapmış olduğu baskı ve tehditlere boyun eğmeyen tüm üyelerimize bir kez daha sağduyu çağrısı yapıyor, tahriklere kapılmamalarını istiyor, sabırla beklemelerini bir kez daha kendilerinden rica ediyoruz. Ayrıca üyemize kalkan bu karanlık ellere ve bu elleri azmettirenlere Yüce Türk yargısının gereken cevabı vereceğine ve hak ettikleri cezaları alacaklarına inanıyoruz.”

TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına altına alınan R.D. emniyetteki işlemlerinin sonrasında savcılık tarafından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, Karabük T Tipi Cezaevine sevk edildi.