İsrail'in zulmü devam ediyor. İşgalci İsrail güçleri, dün Gazze'ye saldırdı. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu onlarca kişi yaralanırken 15 kişi de hayatını kaybetti.

Dün sözde devlet İsrail'den yapılan açıklamaya göre, İşgalci İsrail güçleri, Gazze'ye hava saldırısı düzenlemeye hazırlanıyordu

İşgalci Kuvvetler, Gazze'ye düzenledikleri hava saldırısında içlerinde 5 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 15 sivili hayattan koparırken 125 sivilin de yaralanmasına sebep oldu.

Düzenlenen saldırıda 5 yaşındaki Alaa isimli küçük kız çocuğu da hayatını kaybetti. Ayrıca Alaa'nın kardeşi ve babasının da aynı saldırıda yaralandığı bildirildi.

Saldırılar Devam Edecek!

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, askeri ve güvenlik yetkilileriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Gantz, "Gazze Şeridi içinde özellikle İsrail'e füze atılmasının engellenmesi için saldırıların devam etmesi" emrini verdi.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu tarafından yapılan habere göre İsrail Ordu Sözcüsü Ran Kochav, "İslami Cihad'a karşı yoğun bir mücadele içinde olduklarını, karadan ve havadan yoğun saldırıya devam edeceklerini" açıkladı.

İsrail Ordu Sözcülüğü ise konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada Gazze'de üç askeri noktanın helikopterlerle vurulduğunu bildirdi.

ABD’den İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri destek ABD’den İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri destek

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda aralarında 5 yaşında bir çocuğun da aralarında bulunduğu 15 Filistinli hayatını kaybetti. 125 sivil ise yaralandı.