Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu

İslam Memiş değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığını belirtti. Öte yandan altın piyasalarında son durum nedir,  rakamlar neyi gösteriyor? gibi soruların cevabını verdi. 

GRAM ALTIN UYARISI: BU RAKAMIN ALTINDA ZOR OLACAK

Siz ekranlarda dolar tarafında, altın tarafında, gümüş tarafında düşük rakamlar görüyor olsanız da, finansal okuryazarlığı olmayan insanlar fazla olsa da gram altın/TL'de düşüş yok. Altın, gümüş düştü diyenler maalesef gördüğüne inanan insanlardır. Bankacılık uygulamasına girip de gram altının alış satış aralığını görmeyen insanlardır. Her ne kadar şu anda gram altın/TL'yi 960'da gösterseler de bugün 995-1000 lira para vereceksiniz. Esnaf kar koyacak, 1000 liranın altında gram altın zor olacak. Öyle bir rakam bulabiliyorsan ekrandan al, Kapalıçarşı'da sat.

17.52-17.57 aralığında bir kur var. Bu hafta bir anormallik yok, sadece dış istihbarat memurlarının operasyonları devam ediyor. Bu konuda da sosyal medyada dikkatli olmak lazım. Yunanistan Türkiye sınırında, ordular teyakkuza geçmiş vs. Sözümona zeki insanlar sosyal medyada operasyon yapıyorlar, biz de heyecanlı toplum olduğumuzdan hemen panik yapıyoruz, böyle oltalara düşmeyin arkadaşlar.

Hacker'ların savaşıyla ilgili uyarılarda bulundum. Bütün şifreleri değiştirin, bütün şirketlere, bankalara ciddi bir savaş açacaklar uyarılarım vardı. Önünüze gelen linkleri tıklamayın.