Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti

İYİ Parti lideri Meral Akşener parti genel merkezinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile görüşüyor.

Halk TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'ya İYİ parti kurmaylardan geldiği öne sürülen bir bilgiye göre ise "Anlaşıyoruz" denildiği ifade edildi. 

Kısa süre önce de İYİ Parti'siz toplanacak olan 5'li masanın da toplantısının ertelendiği açıklandı. Millet İttifakı genel başkanlarının saat 14.00’de başlaması planlanan toplantısı 15.00’e ertelendi. Bu gelişme sırasında İYİ Parti'deki 3'lü zirve biterken, Yavaş ve İmamoğlu görüşme sonrası "Milletimizin ayrılığa tahammülü yok" açıklamasını yaptı.

ART ARDA AÇIKLAMALAR GELDİ

İmamoğlu, ''Bugün bu ziyaretmizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bilgisi ile gerçekleştirdik. Biz Türkiyemizin depremle birlikte zor günler geçirdiğini ve milletimizin geleceği için de altılı masanın önemli olduğunun bilincindeyiz, bu yüzden de bugün buradayız.'' dedi.

Yavaş ise ''Bizler Millet İttifakı'nın belediye başkanlarıyız. Önümüzde seçim var ve mileltimizin ayrılığa tahammülü yok. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu milletimizin arzusuzudr. Bizde bugün bunun için bir araya geldik.'' ifadelerini kullandı.