FETÖ'cü eski emniyet müdürü evindeki gizli geçitten kaçarken yakalandı! FETÖ'cü eski emniyet müdürü evindeki gizli geçitten kaçarken yakalandı!

'Biz delikleri kapattıkça o açmaya devam etti'

Kira bedeli ilgili sorunların pandeminin sonuna doğru başladığını belirten Guiaunai Roustamova, "Pandemide açık olmamamıza rağmen bizden kira talep etti. Biz ona rağmen kiranın hepsini ödedik. Pandemi sonrası mülk sahibi bizi yanına çağırarak fahiş bir rakam istedi. Biz uzun süre boyunca kirada uzlaşamadık. Geçtiğimiz haziran ayında anlaşmazlıklar arttı. Mal sahibi temmuz ayında elektriğimizi kesti.Mağazamızı şu anda aküyle çalıştırıyoruz. Daha sonra hakaret ve küfürlerle karşı karşıya kaldık. Şu anda da eylül ayından beri çok büyük mağduriyet yaşıyorum. Tavanımızı delmeye başladı. Çalışamaz hale geldik. Delikten devamlı su akıtmaya başladı.

lalelide-kiracisini-cikarabilmek-icin-tavani-deldi-sarimsakli-su-doktu-6762-dhaphoto7.jpg

Daha sonra biz deliği kapatmamıza rağmen tekrardan delik açıp sarımsaklı su ve sirke dökmeye başladı. Bir aydır bunlar artmaya başladı. Davamız devam ediyor. Biz kiramızı düzenli ödememize rağmen böyle bir mağduriyet yaşıyoruz. Bizim kiramız 5 bin lirayken bizde 6 bin dolar istedi. Aşağı yukarı 100 bin liralık zararım var. Ürünlerim çok fazla zarar gördü" diye konuştu.

Mülk sahibi kiracısını çıkarmak için tavanı deldi, sarımsaklı su döktü

Kaynak:DHA