Geçtiğimiz hafta çarşamba günü saat 17.15 sıralarında meydana gelen olayda Şişli'de otomobilden inen bir grup, sosyal medyadan kendilerine küfür ettiğini iddia ettikleri B.A. isimli genci kovalamaya başladı. Arkasından gelen şahıslardan korkarak kaçan B.A. bir akaryakıt istasyonundaki markete girerek çalışanlardan yardım istedi.

Ardından markete dalan saldırganlar, B.A.'yı yakalayarak öldüresiye darp etti. Market çalışanları genci kurtarmak istese de başarılı olamadı. Saldırganlar B.A.'yı sürükleyerek marketin dışarısına çıkarıp, burada da darp ettikten sonra otomobile bindirerek kaçırdı. Saldırganlar bir süre sonra B.A.'yı yol kenarına bırakarak uzaklaştı.

İstanbul'da markette dehşet anları kamerada: Kovalayıp dövdükleri genci kaçırdılar

Güvenlik amiri, yardımcısını öldürmüştü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı Güvenlik amiri, yardımcısını öldürmüştü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganların Y.E.C., M.Y., M.C.Ş., A.A.A. ve Ö.T. isimli şahıslar olduğu tespit etti. Ekipler şahısların ikamet adreslerini tek tek kontrol etti. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı.