İstanbul, Beyoğlu Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi'nde geçen hafta perşembe günü öğlen vakti ilginç bir olay yaşandı. Bir çocuk, C.B. isimli gencin motosikletini çalarak kayıplara karıştı. C.B. güvenlik kameralarından hırsızın kimliğini belirledi ama bulamadı. Bir süre sonra aynı çocuk, C.B.'nin yeni aldığı başka bir motosikleti de çalmaya kalktı.

DMM'den, SGK Başkanı Kaya hakkındaki maaş ve makam aracı iddialarına açıklama DMM'den, SGK Başkanı Kaya hakkındaki maaş ve makam aracı iddialarına açıklama

Hırsızı baştan aşağı sterç filme sardı!

Motosiklet hırsızı C.B. tarafından suçüstü yakalandı. C.B. hırsızı kovalarken elinde streç film olduğunu fark etti. Hırsızı yakalayınca onu streç filmle baştan aşağıya sararak etkisiz hale getirdi. Sonra da streç film kutusuyla hırsızın kafasına vurdu. C.B. bu ilginç olayı telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Diğer motosiklet bulunamadı

Motosikleti çalınan C.B., polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, hırsızı yakalayarak emniyete götürdü. Hırsız, çocuk yurdunda kaldığı için savcılık tarafından oraya teslim edildi. C.B.'nin daha önce çalınan başka bir motosikleti vardı ama nerede olduğuna dair bir bilgi yok.