İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi. Partisinin ittifak politikasına ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'nun kendisine hediye ettiği tabloyu da değerlendirdi.

Özgür Özel'den, CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarıyla ilgili açıklama: Asla kabul etmiyoruz Özgür Özel'den, CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarıyla ilgili açıklama: Asla kabul etmiyoruz

Meral Akşener, İzmir'de partisinin il başkanlığı binasının açılış töreninde konuştu. Akşener, konuşmasında 2023 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterecekleri ismin Ümit Özlale olduğunu resmen ilan etti.

İMeral Akşener, konuşmasında 2023 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterecekleri ismi şu şekilde açıkladı:

"Burada bugün bir de güzellik var. O da Ümit Özlale kardeşimin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığını ve inşallah belediye başkanlığını ilan ediyor olacak olmamız"