Bakan Yerlikaya'dan Fatih'teki gaspçıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya'dan Fatih'teki gaspçıyla ilgili açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyeyenin toplu taşıma araçlarında sabah 06.00-07.00, akşam 19.00-20.00 saatleri arasında yüzde 50 indirimli taşıma dönemini başlattı. 

ŞOFÖRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplu taşımada yüzde 50 indirim tarifesinin ilk gününde saat 05.30'ta otobüs şoförleriyle bir araya geldi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Uygulamayı yola çıkan ilk otobüs ile başlatan Başkan Soyer, yolculuğunu banliyö treni ve tramvayla tamamladı. 

Başkan Tunç Soyer'i toplu taşıma araçlarını kullanırken gören İzmirliler, yarı yarıya indirim uygulaması "Halk Taşıt" nedeniyle kendisine teşekkürlerini dile getirdi.

"BELEDİYEYİ TEMSİL EDİYORSUNUZ"

Başkan Soyer, "İzmir'in kahrını çeken, her sokağına, caddesine giren, kentin nabzını anket şirketlerinden bile çok daha iyi tutan siz şoförlerimizle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. İşiniz zor biliyorum. Ama aklınızdan çıkarmayın ki, sizler aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesini temsil ediyorsunuz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, kazasız, belasız görevler diliyorum" diye konuştu.

Başkan Soyer, şoförlerle yaptığı kahvaltının ardından günün ilk seferine çıkan otobüse binerek "Halk Taşıt" uygulamasını başlattı.

Uygulama otobüs, metro, tramvay, banliyö ve deniz ulaşımında geçerli olacak. 

Editör: TE Bilişim