Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında perşembe günü deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak.

Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonundan hakem Duje Strukan yönetecek. Müsabakada Strukan'ın yardımcılıklarını Bojan Zobenica ve Alen Jaksic yapacak.

Ersun Yanal'dan manidar Fenerbahçe mesajı! Ersun Yanal'dan manidar Fenerbahçe mesajı!

İki takım arasında grupta İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Son müsabakalar öncesinde 11 puanla Fransa'nın Rennes takımının +1 averaj önünde liderlik koltuğunda bulunan sarı-lacivertliler, grubu zirvede bitirmek için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, grubu lider bitirmek için Dinamo Kiev karşısında kazanmanın yanı sıra averajını yükseltmeye de çalışacak. Sarı-lacivertlilerin takipçisi Rennes ise AEK Larnaca ile evinde karşılaşacak.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev karşısında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Luan Peres, önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un genç yıldız Arda Güler'e deplasmanda oynanan AEK Larnaca maçında olduğu gibi ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçı muhtemel 11'i: Altay, Osayi, Serdar, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Arda Güler, Valencia, Batshuayi

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Jorge Jesus'tan flaş Arda Güler kararı! Fenerbahçe Dinamo Kiev muhtemel 11

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda; Altay, Ertuğrul, Furkan, Osayi, Szalai, Serdar, Yiğit Efe, Yusuf, Alioski, Ferdi, Arao, İsmail, Zajc, Crespo, Emre, Lincoln, İrfan Can, Arda, King, Valencia, Pedro ve Batshuayi yer aldı.

 (A Spor)