Kademeli emeklilik Meclis'te!

EMADDER' den basın açıklaması – Bölge Haber – Yeni Nesil Objektif Haber  Platformu

1999 sonrasında EYT'nin ardından hak kaybına uğrayan ve 1 gün için 17 yıl geç emekli olacak olan kişiler için Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kanun teklifini Meclis'te konuşulup kabul edilmesi için Meclis'e sundu.

EMADDER: Daha adil ve vicdani olan kademeli bir geçiş istiyoruz - Net Haber  Ajansı

SGK girişi 1 gün geç olan vatandaşların 17 sene geç emekli olması haksızlık yaratırken, konunun meydanlarda miting yaparak çözüme kavuşturulmasını isteyen mağdurlar, 1999 sonrası SGK girişli olanların, adaletli bir şekilde emekli edilmeleri için hükümete seslenildi.

Özgür Özel'den kademeli emeklilik mağdurlarına büyük destek! - İşçi Haber

EMADDER DERNEĞİ BAŞKANINDAN MÜCADELE MESAJI!

Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile mücadele mesajı verdi.

EMADDER'den büyük İstanbul mitingi: Mezarda emekliliğe hayır! - Söz Bursa

Uğurlu, hakların eksiksiz olarak alınana dek mücadelenin devam edeceğini vurgularken, ''Emadder sarsılmaz inancı ve iradesiyle bu adalet yolculuğunda bize inanan ve yanımızda yürüyen tüm vatandaşlarımızla başlattığımız haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

EMEKLİLİKTE ADALET DERNEĞİ ⚖️ on X: "Değerli Vekillerimiz Sayın  Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle toplum vicdanını rahatlatan Eyt  düzenlemesinin ardından, aynı yaşta ve hatta bizden daha küçük olan  kardeşlerimiz bir çoğumuzdan daha az prim günü

9.9.99 Sonrası için Kademe mücadelemiz bu hakkı alıncaya kadar devam edecek. Sevgili Emad Derneği üyeleri ve hakları için mücadele eden saygıdeğer vatandaşlarımız! Bizler tek bir vücut halinde, tek bir amaç uğrunda gecesini gündüzüne katarak çalışan bir aileyiz.

Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor! Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor!

Emeklilikte Adalet Derneği Kartal'da miting düzenledi - Haber 1

Elbette bizlerle aynı fikri ve görüşü paylaşmayan hatta bundan ötürü rahatsızlık duyan, birlik ve beraberliğimize zarar vermeye çalışan kişi yada kişiler her zaman olacaktır. Emadder sarsılmaz inancı ve iradesiyle bu adalet yolculuğunda bize inanan ve yanımızda yürüyen tüm vatandaşlarımızla başlattığımız haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. 

Emeklilikte adalet isteyenler İstanbul'da buluşuyor! - Söz Bursa

Meyve veren ağacı taşlamayı bırakın!! Aşağıdaki özel videomuzu sonuna kadar izleyin  Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az!'' Diyerek seçimin kademeli emekliliğin belirleyeceğini belirtti.

Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu'dan kritik sorular! -  Söz Bursa

AK PARTİ TEKİRDAĞ ÇORLU YÖNETİMİNE DOSYA SUNULDU!

Ememklilikte Adalet Arayanlar Derneği (EMADDER), Ak Parti Tekirdağ Çorlu İl yönetimine 8 Eylül 1999 sonrası SGK girişlilerin yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için dosya sundu. Dernek tarafından yapılan açıklamada, ''Bugün Ak Parti Tekirdağ Çorlu İl yönetimine 8 Eylül 1999 sonrası SGK girişlilerin yaşadığı mağduriyeti anlattık ve dosyamızı teslim ettik. Kendilerine nazik kabulleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.

EMADDER'liler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! - GÜNCEL

ÖZGÜR ÖZEL'DEN KADEMELİ EMEKLİLİK MAĞDURLARINA BÜYÜK DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, kademeli emeklilik mağdurlarına partisinin toplantısında yaptığı açıklamada, destek verdi. Genle Başkan Özel'in yaptığı açıklamada, grup başkan vekillerinin konuyu yakından takip ettiklerinin altını çizerek, 

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kendi derdine yan

''Sözün özü, nerede bir adaletsizlik varsa orda olacağız. Geçtiğimiz hafta Emeklilikte Adalet Derneği geldi. Grubumuz yakından takip ediyor, başkanvekillerimiz yakından takip ediyor. 8 Eylül 1999'dan önce emekli olmuş, 8 Eylül 1999'dan sonra işe başlamış olanlar EYT kanununun dışında kaldılar, kademe yapılmadı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP'nin elindeki son ilin de alındığına  dikkat çekti

17 gün geç başlayıp 17 yıl çalışacak olan var içlerinde. Kadınlarda 20, erkeklerde 17 yıla kadar mağduriyetler var. Bu konuyu kendi gündemimizde tutmaya Meclis gündeminde tutmaya, ülke gündeminde tutmaya devam edeceğiz,'' şeklinde açıklama yaptı.

Sayın Özgür Özel @eczozgurozel;
Emeklilikte Adalet Derneği ailesi olarak,

Tüm mecralarda haklı davamızı anlatıp,
mağduriyetin, kademeli emeklilik düzenlemesi ile giderilmesi konusundaki hassasiyetiniz için sonsuz teşekkürler.

Unutulanları, unutturmayacağız sözünüzün arkasında… pic.twitter.com/wjVpRXl1MN

— EMEKLİLİKTE ADALET DERNEĞİ ⚖️ (@EmadDernegi) November 21, 2023

KADEMELİ EMEKLİLİK İÇİN MECLİS'E TEKLİF SUNULDU!

999 sonrasında EYT'nin ardından hak kaybına uğrayan ve 1 gün için 17 yıl geç emekli olacak olan kişiler için Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kanun teklifini Meclis'te konuşulup kabul edilmesi için Meclis'e sundu.

Erbakan yaptığı açıklamada, ''Kademeli emeklilik hükümlerinden yararlanamayanlarla ilgili kanun teklimizi Meclis’e sunduk'' şeklinde açıklama yaptı.