HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan Taksim'de: Bu meydanın normalleşmesini istiyoruz HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan Taksim'de: Bu meydanın normalleşmesini istiyoruz

EMADDER'den büyük İstanbul mitingi: Mezarda emekliliğe hayır! - Söz Bursa

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sonrası hak kaybına uğrayan EMADDER TBMM'de! Meclis'ten ne yanıt gelecek?  EMADDER (Emeklilikte Adale DERNEĞİ) çatısında toplanan vatandaşlar Meclis'teki milletvekilleri ile bizzat görüşerek çözüm beklemeye başladı.

SGK girişi 1 gün geç olan vatandaşların 17 sene geç emekli olması haksızlık yaratırken, konunun meydanlarda miting yaparak çözüme kavuşturulmasını isteyen mağdurlar, 1999 sonrasına, eşitliğe uygun kademeli emeklilik gelmesi için beklemeye başladı. EMADDER'in Meclis'teki milletvekilleri ile bizzat görüşmesinin ardından ne yanıt gelecek?

Emeklilikte Adalet Derneği Kartal'da miting düzenledi - Haber 1

EMADDER MECLİS'TE!

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER ), Başkanı Mihriban Uğurlu yönetiminde, emeklilkte adalet arayanlar Meclis'te Özgür Özel'in Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından, ziyarette bulundu. Uğurlu yapmış olduğu açıklamada, 

EMADDER'den Yeni Çalışma! Büyük Miting Ekimde: EMADDER Başkanı Mihriban  Uğurlu'dan Bursa'da Kritik Açıklama

''CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Özgür Özel Beyefendi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Genel Başkanımızın makamı ve çevresi o kadar yoğundu ki geldiğimizi duyunca hiç bekletmeden kabul ettiler. Mütevaziliği ve misafirperverliği için teşekkür eder kendisine başarılar dilerim.''dedi. 

Anayasal hak ihlalali olduğunu düşünen mağdurlar, 1 güne 17 yıl çalışmanın toplumsal adaletsizlik yarattığını ve EYT sonrası mağdur edildiklerini dile getirdi. EYT’den 2 yıl farkı olan insanlar, getirilen yasa ile 17 yıl daha çalışmak zorunda kalacak.

Emeklilikte Adalet Derneği Kartal'da miting düzenledi

2000'ler olarak Özgür Özel ile görüşen EMADDER, adil ve makul emeklilik gelmezse yasayı çözecek olan siyasetçiyi destekleyeceklerini dile getirdi. Son çıkan EYT yasası ile 1 gün ile 17 yıl beklemek zorunda olan mağdurlar yaşadıklarının adaletsizlik olduğunu birçok mecrada dile getirmeye devam ediyor. 

EMEKLİLİKTE ADALET DERNEĞİ MEYDANLARI BIRAKMIYOR