Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

 Başrollerini Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Berkay Ateş (Kahraman Sarpoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy)'in paylaştığı Aldatmak dizisi bu akşam yine çok heyecanlı bölümüyle Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aldatmak dizisinde Kahraman’dan önemli karar!

Fragmanı izleyen seyirciler Kahraman'ın alacağı önemli kararı merak etti. Yönetmenliğini Mustafa Saraçoğlu'nun yaptığı diziyi Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Yeni bölümde neler olacak?

Tarık artık insanları eskisi gibi parmağında oynatamayacağını anlar. Yeşim'in Özgüder eilesiyle arası git gide güçlenir ve şaşırtacak bir ittifak kurar.

Dizide Vahide Perçin'in canlandırdığı Güzide zor zamanında her daim yanında olan Sezai için aynısını yapmak ister. Ancak İpek'e ihtiyaç duyduğu yardımı sağlamak istediği için onun içinde biriken kini hafife almıştır.

Aldatmak dizisinde Kahraman’dan önemli karar!

Oltan, Tolga'yı girdiği tehlikenin içinden çıkarmak için bir hamle yapar. Tolga herkesin gözünden düşmeye devam eder.

Bir tesadüfle Kahraman'ın Oylum için ne kadar değerli olduğunu ortaya çıkar. Oylum'dan bir sevgi işareti gören Kahraman büyük bir karar alacaktır.

'Aldatmak' yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de.

Editör: Zeynep Peksoy