Olay, Denizli'de meydana geldi. Kocasının eve sık gelmemesi nedeniyle aldatıldığını düşünen 2 çocuk annesi Kerzi Y., yaptığı araştırmalar sonucu, eşinin S.G. isminde Özbek bir sevgilisi olduğunu ve ondan da bebeğinin olduğunu öğrendi.

2 aylık bebeğe asit fırlattı

Evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşayan kadın, kocasının özbek sevgilisinin Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi’nde olduğunu belirleyerek kadının yaşadığı eve gitti. Öfkeden gözü dönen kadın, tartıştığı eşinin sevgilisine ve yanında bulunan 2 aylık bebeği H.Y.’ye asit fırlatarak kayıplara karıştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri, yaralı kadın ve çocuğu hastaneye kaldırdı.

Ümraniye’de İETT otobüsü iş yerinin bahçe duvarına çarptı Ümraniye’de İETT otobüsü iş yerinin bahçe duvarına çarptı

Bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor

Olayın ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek kaçan Kerzi Y.'yi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan Kerzi Y., gözaltına alınarak karakola götürdü. Öte yandan; hastaneye kaldırılan annenin tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, 2 aylık bebeğin ise vücudunun büyük kısmında yanıklar olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.