Kanal D'nin sevilen ve her bölümü heyecanla beklenen dizisi Yargı, üçüncü sezonla ekranlarda olmaya devam edecek. Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Uğur Aslan gibi birçok deneyimli oyuncunun yer aldığı başarılı dizi, farklı konularda hukuk mücadelesi veren avukatların ve savcıların hikâyeleriyle izleyiciyi ekrana bağlıyor.

Başarılı oyunculuk performansları ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken dizi de hukuk ve adalet sistemi konuları işleniyor. Yargı hem hukuk sistemini anlamak isteyenler hem de dramatik yapımları sevenler için ideal bir seçenek... Kanal D'nin sevilen diziler arasında yer alan Yargı, her bölümde farklı bir olaya odaklanan bir yapıt. 

Gelelim yargı dizisinin yeni kadrosuna...

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

‘Tozlu Yaka’ adlı diziyle ünlenen Ulvi Kahyaoğlu’nun ‘Savcı Efe’ rolüyle, Kaan Urgancıoğlu’nun ‘Kara Sevda’ dizisindeki rol arkadaşı Çağla Demir’in ‘Ela’ rolüyle dahil olduğu diziye son olarak 2 başarılı kadın oyuncu katıldı. Uğur Aslan’ın oynadığı ‘Eren Komiser’in sevgilisi ‘Dilek’ rolüyle Seda Türkmen ve ablası ‘Filiz’ rolüyle Müge Bayramoğlu’nun da hikâyeye katılmasıyla oyuncu kadrosu genişleyen diziye sürpriz bir isim daha eklendi.

Başarılı gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizideki Tilmen Hukuk Bürosu’nun avukatı ‘Nil’ karakteriyle Müge Bayramoğlu dahil oldu. Yeni sezonda hikâyenin öne çıkan karakterlerinden Nil, Ilgaz’a aşık olacaktır.

Kanal D’nin Yargı dizisine yıldız yağıyor! Hikayenin etkili ismi ‘Ceylin’e rakip olacak…