Karayolları taşeron işçileri uzun süredir kadroya alınmak isteyerek eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep ediyorlar. Yıllardır yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini bekleyen işçiler artan ekonomik krizle birlikte zorlaşan yaşam koşullarından kurtulmak için kadro bekliyorlar.

Karayollarında, ''müşavirlik ve danışmanlık hizmeti" adıyla işe başlayan ancak karla mücadele, trafik, yama ve tüm bakım işlerinde görevlendirilen işçiler uzun süre önce verilen kadro sözünün tutulmasını istiyor. 

Karayolları işçileri uzun süredir kadroya alınmak isteyerek eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep ediyorlar. Yıllardır yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini bekleyen karayolları işçileri artan ekonomik krizle birlikte zorlaşan yaşam koşullarından kurtulmak için kadro beklerken kuruma dışarıdan atama yapılmasını değil taşeron işçilerin kadroya geçirilmesini istiyorlar. 

Sosyal medyada sık sık etkinlik düzenleyerek yetkililere seslenen karayolları taşeron işçileri yaşanan bu haksızlığın ve mağduriyetin bir an önce çözülmesini istiyor.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları: Neden biri emekli olurken diğeri bu haktan mahrum ediliyor? Staj ve çıraklık sigortası mağdurları: Neden biri emekli olurken diğeri bu haktan mahrum ediliyor?

Meclis'in seçim gündemi nedeniyle kapanmasına günler kalmışken uzun zamandır kadro için mücadele eden binlerce taşeron işçisinin mağduriyetinin giderip giderilmeyeceği ise merak konusu oldu.

Cumhur ve Millet ittifaklarının kıyasıya mücadele edeceği ve seçim önceki evrede verilen vaatler kadar atılan adımların da etkili olacağı bilinirken yıllardır kadro bekleyen taşeron işçilerin de görmezden gelinmemesi bekleniyor.