Karayollarında, ''müşavirlik ve danışmanlık hizmeti" adıyla işe başlayan ancak karla mücadele, trafik, yama ve tüm bakım işlerinde görevlendirilen işçiler mevcut çalışma şartlarında maddi ve manevi sıkıntılar yaşadıklarını, adeta ikinci sınıf çalışan muamelesi gördüklerini belirterek uzun süre önce verilen kadro sözünün tutulmasını istiyor. 

Karayolları taşeron işçileri uzun süredir kadroya alınmak isteyerek eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep ediyorlar. Yıllardır yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini bekleyen işçiler artan ekonomik krizle birlikte zorlaşan yaşam koşullarından kurtulmak için kadro bekliyorlar.

Karayolları işçileri uzun süredir kadroya alınmak isteyerek eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep ediyorlar. Yıllardır yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini bekleyen karayolları işçileri artan ekonomik krizle birlikte zorlaşan yaşam koşullarından kurtulmak için kadro beklerken kuruma dışarıdan atama yapılmasını değil taşeron işçilerin kadroya geçirilmesini istiyorlar. 

Yaşadıkları bu mağduriyetin bir an önce son bulmasını isteyen karayolları taşeron işçileri birçok mecrada yetkililere seslenerek kadro sorununun çözülmesini istiyor. 

Seçim öncesi eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro sorununun çözüme kavuşacağını belirtmişti. Ancak seçimin üzerinden aylar geçmesine rağmen yetkili isimlerden konuya ilişkin bir adım gelmedi. 

Özüpak emekliler adına seslendi: Hakkımızı almaya geliyoruz Özüpak emekliler adına seslendi: Hakkımızı almaya geliyoruz