ATV ekranlarındaki Esra Erol'da programına başvuran Murat Bey, 9 aylık hamile eşinin evden kaçtığını belirterek yardım talep etti. Evliliğinde ikinci kez benzer bir durum yaşadığını ifade etti. Ancak, canlı yayında gerçekleşen telefon bağlantısı, olayın aslında beklenmedik bir şekilde geliştiğini ortaya koydu.

Murat Bey, mart ayında evlendiği ve 9 aylık hamile olan eşini Esra Erol'da programına başvurarak yardım istedi. Ancak, programda beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Canlı yayına telefonla bağlanan kadın, kendisinin Yıldıray'a kaçtığını ve bebeğinin de Yıldıray'dan olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

YILDIRAY DALKIRAN'DAN ŞÜPHELENİYORUM!

Esra Erol'da programına katılan Murat Bey eşi Seda hakkında şu ifadelere yer verdi: 

"Eşim benden telefonunu hep saklardı. Bir dün tanımadığım bir numaradan 'Bebeğim' yazılı mesaj geldi. Kim olduğunu sorunca 'Eskiler yazıyor' diyerek tuvalete gitti. Orada gelen mesajı falan silmiş. Eşim daha önce de evden kaçmıştı. 15 gün sonra eve geldi yanında valiz ya da başka bir eşya yoktu. 23 Kasım'da ben evden çıkınca o da evden çıkmış. Hemen üst katta kamera vardı. Oraya çıktım. Bizim orada mahalle var, Dutluk diye. Eşim 2 sefer oraya gidip geliyor. Gri renkte bir araç var. Daha önce görmemiştim. Ama Yıldıray Dalkıran diye birinden şüpheleniyorum. Konaklı'da eşimin kuzeni var. O bana yardım ediyordu. Onu arabaya binerken görmüş." dedi.

Ardından eşiyle yaşadığı bir başka polemiğe de değindi: "Eşim beni kışkırtmak için 'Çocuğu başkasının üstüne yaptıracağım' diyordu. Bu çocuk kimden gülüm? diye sordum ben. 'Senden değil' diyor. Mesajları duruyor. Ben hiç tepki vermedim. Böyle bir olumsuzluk kafamdan geçmiyor. Ama DNA testini istiyorum." dedi.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!