İddiaya göre Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi’nde güvenlik müdürü olan A. O mobbing gördüğü gerekçesiyle kendisini CİMER'e şikayet eden güvenlik görevlisi C. Ç.’ye saldırdı. Güvenlik müdürün güvenlik çalışanını tekme tokat darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

3 güvenlik görevlisi daha şikayetçi

Hastanede güvenlik görevlisi olan diğer üç personelde güvenlik müdüründen mobbing gördüklerini söyleyerek şikayette bulundular.

Personeller arasında ayrım yapıldığını söyleyen üç güvenlik görevlileri, "Sürekli olarak kameranın gözetiminde ve psikolojik baskı altında tutulduklarını belirttiler. Kendilerine karşı gerçeği yansıtmayan iftiraların atıldığını ifade ettiler.

Daha öncede engelli bir vatandaşa saldırdı

Güvenlik müdürünün daha önce hastaneye gelen engelli bir vatandaşada saldırdığı iddia edildi. Hastaneye tedavi olmaya gelen engelli vatandaşı personellerle konuşup sohbet ettiği gerekçesiyle darp etti. Kulağının dikişli kısmı kopan engelli vatandaş darp raporu alarak güvenlik müdürü ile hukuki savaş vermeye devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan engelli vatandaş E. Ç. "Olayda darp var. Güvenlik görevlisi Cüneyt Bey yaşadığı bir olayı CİMER’e şikayet etmesi dolayısıyla CİMER’den bildirim gelmiş. Hastanenin güvenlik müdürü 'Sen bizi nasil Cimer’e şikayet edersin' diyerek Cüneyt Bey’e orada siddet uygulamış. Tekme tokat dövmüş hatta kayıtlarda da mevcut. Cüneyt Beyi işinden ekmeğinden olacağını tehdit etmişler. Çoluk çocuğu olduğundan bir şey yapamadı. Olayın üstünü böyle kapattılar" dedi.

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

 “Benim olayda ise kulağımdan sıkıntılar yaşadım. Kartal Lütfi Kirdar Şehir Hastanesi'nde ameliyat olma kararı aldım. Hastanemiz çok güzel, Başhekimimiz çok iyi, güvenlik müdüründe ve ekibinde sorunlar var. Rutin tedavi için gittigimde eski çalısanı olduğum için güvenlik arkadaslarla sohbet ederken, burada ne işin var diye hastaneden çıkarmaya çalıştılar. Beni tehdit ederek polis odasına soktular ve odada darp ettiler. Buradan çıktığımda ilk işim Anadolu Adalet Sarayı'na gideceğimi belirttim. Doktor rapor vermedi. Ek binasından rapor aldım. Adli Tıp raporum mevcut. Savcı beraat istediğinde başımdan kaynar sular döküldü. Yetkililerden bu şahısların cezalarını almalarını istiyorum” dedi.