Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bomba gibi olaylarla milyonları ekrana kitlemeye devam ediyor. Son dakika haberlerine göre Keziban Yılmaz'ın sırlarla dolu kaybı Müge Anlı'yı çileden çıakrdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16'ncı sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Programda yine birbirinden ilginç ve gizemli olaylar yaşandı. Onlardan birisi ise Keziban Eryılmaz olayıydı.

Trabzon'da dolmuş şoförleri, servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbetti Trabzon'da dolmuş şoförleri, servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbetti

Genç kadın, bir süre önce sırra kadem bastı. Kızlarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen aile üyeleri, Keziban Eryılmaz'n kaybolmasından eski sevgilisi Coşkun'u suçladı..

KADIN KAYPLARA KARIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona hızlı başladı. Keziban Eryılmaz olayı milyonları ekran başına topladı. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç kadının gözü yaşlı ailesi eski sevgilisi Coşkun'u suçladı. Eski sevgilinin sözleri Keziban'ın ailesini çileden çıkardı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16'ncı sezonuyla izleyicilere merhaba dedi. Programda sır dolu olaylar yaşandı. Akılları karıştıran oalylardan birisi ise Keziban Eryılmaz oldu.

Bir süre önce hapisten çıktığını belirten Coşkun ise Keziban kaybolmadan önce yan yana olduklarını belirtip, "Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok. Nerede olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu..

Coşkun'un cezaevine girme nedenin ise daha önce Keziban'a şiddet uygulaması olduğu ortaya çıktı. Coşkun'un "Kızınıza ben sahip çıktım" şeklindeki açıklaması ise 38 yaşındaki Keziban'ın kızını çileden çıkardı..