Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı

"Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur programında yarışmacılardan Burak, dans ettiği için sinirlendiği kız arkadaşına herkesin içinde şiddet uyguladı.

ŞEYDA'YA ŞİDDET UYGULADI

Yarışmada aşk yaşayan Şeyda ve Burak arasında sosyal medyayı ayağa kaldıran anlar gündem oldu. Kız arkadaşının herkesin önünde dans etmesinden rahatsız olan Burak, hızla yanına gidip önce Şeyda'yı sert bir şekilde kendine çekti ve ardından kolunu sıkarak kulağına bir şeyler söyledi. Şiddete maruz kalan Şeyda, şaşkın bir şekilde kolunu tutarak Buse'nin yanına gitti ve yaşadığı olayı anlattı.

YAPIM ŞİRKETİ ŞİDDETE SESSİZ KALDI

Olayın ardından sakinleşen Burak ise "Bile isteye canını yakmam. Sinirlenince tepkimi göstermem lazımdı" derken Şeyda da "Tamam" diyerek konuyu kapattı. Yapım şirketinin kamera önünde yaşanan kadına şiddet olayına sessiz kalması ve yarışmacının hiçbir ceza almaması sosyal medyada infihal yarattı. Yapım şirketinin sessizliğine sert çıkışan sosyal medya kullanıcıları, "Kör müsünüz? Reyting varsa sorun yok değil mi?" diyerek tepki gösterdi.